Export : Vliegtransport

Air Stalls

In het vliegtransport is bij ons het welzijn van uw paard prioritair. Zo werken we samen met de beste en meest betrouwbare airlines in de wereld zodat uw paard zo snel mogelijk van de ene stal naar de andere getransporteerd kan worden.

Reist het paard minder gemakkelijk, dan raden we aan om het paard in double stall te laten reizen. In dit geval, worden er twee paarden in één air stall geplaatst.

Heeft uw paard wel ervaring met reizen en wilt u de meest voordelige oplossing, dan kan uw paard het best reizen in triple stall, waar uw paard met twee andere paarden in één air stall zal meereizen.

Tijdens de vlucht worden de paarden voortdurend van vers hooi en water voorzien en constant in de gaten gehouden door de meereizende grooms. Mocht er eventueel een probleem optreden, dan kunnen zij altijd ingrijpen.


 

Grooms

Onze grooms hebben jarenlange ervaring in het verzorgen en transporteren van paarden. Daarom sturen we met iedere zending van paarden een EHS-groom mee die tijdens de vlucht de gezondheid en welzijn van uw paard zal monitoren.
 

 

 

 

 

 

 

Charters

Bij EHS is het mogelijk om voor shows, events of het transporteren van grote aantallen paarden, charters in te zetten. EHS zal stap voor stap alles van transport tot vereiste documenten van de paarden, voor u tot stand brengen. Zo werken wij al jaren samen met eersteklas airlines om u de beste en goedkoopste oplossing aan te bieden. Daarom doen ieder jaar weer de grootste en belangrijkste events, zoals de Grand Slam Masters, World Cup Las Vegas Finals en diverse nationale paardensportfederaties, beroep op EHS.